Ευχαριστήριο για το 4ου Παιδικού Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών

1-14

Η Πρόεδρος κ. Έλλη Μάλαμα και τα μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην κατά γενική ομολογία επιτυχία του 4ου Παιδικού Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών.

Ειδικότερα ευχαριστουν:

– Τα συγκροτήματα – συλλόγους που ήρθαν στην πόλη μας από άλλα μέρη της Ελλάδος

– Τα τοπικά συγκροτήματα που στήριξαν με την παρουσία τους αυτή την προσπάθεια

– Τους χοροδιδασκάλους και τους μικρούς χορευτές που κοπίασαν για να παρουσιάσουν την πανδαισία χρωμάτων, ήχων και χορών που γέμισε τους δρόμους της πόλης μας και το Χώρο Τεχνών .

– Τους εθελοντές μας που πρόθυμα συνέβαλλαν τα μέγιστα για την επιτυχή έκβαση του φεστιβάλ.

– Τον κόσμο της Βέροιας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Λυκείου και γέμισε την αίθουσα του Χώρου Τεχνών και τις δύο ημέρες

– Την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας τον Δήμο και την ΚΕΠΑ για την συμμετοχή και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια μας για τη διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομίας καθώς και την προβολή του τόπου μας .

– Τους εκπροσώπους των αρχών του τόπου μας ,τα μέλη και τους φίλους του Λυκείου που ανταποκρίθηκαν στην ιδιαίτερη γιορτή πολιτισμού και γέμισαν την αίθουσα του Χώρου Τεχνών και τις δύο ημέρες.

-Τους χορηγούς μας για την άμεση ανταπόκριση σε κάθε μας κάλεσμα για υλική και οικονομική στήριξη, αναγνωρίζοντας το έργο μας.

– Το Τμήμα Τροχαίας και την Δημοτική Αστυνομία για την άμεση συνδρομή τους.

-Τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του τόπου μας που πάντοτε προβάλλει το έργο μας.

-Τις φίλες του Λυκείου μας που συνέβαλαν τα μέγιστα για τις δημιουργίες του Τμήματος Οικοτεχνίας όπου η “γωνιά ” της λαϊκής τέχνης κόσμησε το φεστιβάλ μας.

Καθένας από όλους τους ανωτέρω έβαλε ένα λιθαράκι στον αγώνα του Λυκείου για απόκτηση στέγης.

Το Λύκειο των Ελληνίδων με προσήλωση και σεβασμό στις αξίες της παράδοσης συνεχίζει τον κοπιαστικό αλλά όμορφο δρόμο του!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.
Με εκτίμηση,
το Δ.Σ.